TONČKOV DOM ŽIVI ZARADI SRČNIH IN PREDANIH LJUDI

 

DSC_2242 copyFranc in njegova družina že šesto leto skrbimo za to, da gostje z Lisce odhajajo zadovoljni in nasmejani. Ni lahko skrbeti za tako velik dom in hkrati poskrbeti, da so gostje zadovoljni s kulinarično ponudbo. Ampak kolektiv Tončkovega doma se trudi, da gostom nudi najboljše.

Oskrbnik Franc, bivši policist (v policiji je delal kar 25 let) si je vedno želel imeti svojo gostilno. Priložnost, da postane oskrbnik Tončkovega doma je prišla ravno ob pravem času. V kuhinji sta glavna šefa oskrbnik Franc in njegova boljša polovica Romana. Vsak vikend skupaj načrtujeta menije za kosilo in sta zjutraj prva, ki začneta ropotati po kuhinji. Poleg kosil je Franc tisti, ki skrbi, da gostje dobijo na krožnike najboljše pice, Romana pa je odgovorna za najboljši štrudl. Glede na to, da je žena sicer med tednom zaposlena v Ljubljani, mu pomaga le med vikendi. Ravno takrat pa je pomoč tudi najbolj dobrodošla.

Tončkov dom skupaj vodita Franc in hčerka Tamara, ki je zelo vsestranska. Poleg tega, da pomaga v kuhinji in strežbi, je odgovorna tudi za nabavo, organizacijo itd. V zadnjem letu je postala tudi mamica, zato je trenutno delo na Lisci bolj na stranskem tiru, vendar kljub temu z veseljem priskoči na pomoč, ko je le-ta potrebna. Tudi njen partner Luka je zelo priden in vedno pripravljen pomagati.

Verjetno že vsi veste, da na Lisci ponujamo tudi 20 vrst palačink. Ideja je padla poleti 2012, ko je imela Sara (Frančeva starejša hči) preveč časa in si je izmislila celo vrsto različnih palačink. Še dobro, kajti poleg pic so postale ena izmed najbolj prodajanih kulinaričnih ponudb. Danes še vedno rada priskoči na pomoč in tudi njen mož Marko se odlično znajde za šankom.

Poleg zgoraj naštetih ljudi, pa so tukaj še ostali sorodniki in prijatelji, ki priskočijo na pomoč ob najbolj zasedenih vikendih, praznikih. In na koncu so tukaj še zelo pridna dekleta, ki med tednom in vikendom nasmejano skačejo od mize do mize in se trudijo gostom nuditi najboljšo strežbo.

Vabljeni, da nas pridete pozdravit.

 

KOLEKTIV TONČKOVEGA DOMA

Gostinstvo Krašovec d.o.o.
Podgorica 36, 8290 Sevnica
Telefon: 03/573-50-16
GSM: 040/233-753 ali 041/496-545

Odpiralni čas:
Ponedeljek: zaprto
Torek-Petek: 8:00 - 19:00
Sobota: 7:30 - 20:00
Nedelja in prazniki: 7:30 - 19:00

Kako do nas

advertisement